General

Online vásárlásra fel! Avagy a Ventil előnyei!

A Ventilről úgy általában

Amióta nagy lakásfelújítási lázban égek, minden szabad percemben a különböző lakberendezési blogokat bújom, illetve Pinterest táblák tömkelegét. Külön boardom van minden egyes inspirácíó forrásra, hogy ha majd az adott helyzetben leszünk tudjunk, milyen háttéranyaghoz nyúlni. Annyira szeretnék már ott tartani, hogy végre csak a bútorok és dekorációs elemek vásárlásán kelljen agyalnom. De sajnos ez még nagyon távolinak tűnik, egyenlőre az izgalmas lakberendezési cikkek helyett még az egészen alap dolgokat kell beszereznünk, mint például a radiátor, vagy a puffertartály és hasonlók, amivel a lehető legkevesebb ídőt szeretném eltékozolni, éppen ezért amikor rátaláltam a Ventil honlapjára egészen megkönnyebültem, hiszen így online tudok tájékozodni az aktuális kínálatról.

Tudni kell rólam, hogy én az olyan dolgokat, amelyek a legkevésbé sem érdekelnek szeretem másra bízni, mert ami nem érdekel ahhoz a legtöbb esetben egyáltalán nem is értek. Viszont ebben az esetben, miután a saját újdonsült lakásunkról volt szó kénytelen voltam bele vetni magam az ilyesfajta használati eszközök rejtelmeiben. Ezelőtt el sem tudtam volna képzelni azt, hogy én valaha puffertartályok, radiátorok, csaptelepek vagy bojlrek után fogok után olvasni, de nincs mit tagadni ez a pillanat is eljött. Kénytelen voltam belevetni magam a csaptelepek rejtelmeibe, hogy a lehető legmegfelelőbbet válasszam.

A Ventil avagy az online vásárlás előnyei

Őszintén szólva nekem rendkívül megkönnyítette az életemet a Ventil webkatalógusa. Nem csupán abból a szempontból, hogy bárhol akár a metrón, buszon tudtam nézegetni a kínálatot, hanem azért is mert nagyon rendezett és összeszedett a honlapja. Ahol pedig szinte minden egyes olyan eszközt, amire nekem szükségem volt be lehetett szerezni, a legkisebb alkatrésztől az egészen nagy volumenű dolgokig, gondolok itt speciel konyhabútorokra, hiszen annak a választéka is a rendelkezésünkre áll. Továbbá smi számomra nagyon nagy segítséget jelentett az a minden egyes külön termék kategóriánál leírt magyarázó szöveg. Gondolok én itt példának okért arra, hogy amikor speciel azon gondolkoztam, hogy bojlert veszek, de teljesen tanácstalan voltam abban, hogy ezt hogyan tegyem, egy egészen hosszú és részletes leírást találtam a weboldalon, ahol részletezi a különböző bojler fajtákat, azokon belül is a megfelelő típusokat és hogy az mennyire megfelelő és kinek stb. Nekem ez személy szerint nagyon tetszett, és hatalmas segítséget nyújtott, amikor egy-két termék működésével, illetve használatával kapcsolatban tanácstalan voltam.

Az online vásárlás előnyeit, pedig szerintem szinte senkinek nem kell bemutatnom. Mivel a részletes leírás ad egy támpontot az értelmezéshez és megfelelő segítséget ahhoz, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbb terméket a számunkra, így szinte teljesen könnyedén megrendelhetjük a kívánt terméket, amit házhoz szállítanak és esetleges hiba esetén gond nélkül cserélni is lehet. Őszintén szólva számomra ez nagyon nagy könnyebség, hiszen engem nem hoznak tűzbe  a csaptelepek, így valószínűleg, ha egy áruházba kellene elmennem kiválasztani a megfelelőt, nagyjából 15 perc után megfájdulna a fejem és ideges lennék. Hiszen én személy szerint akkor szeretek igazán vásárolni, ha az élvezetet is nyújt!

Black Friday a Ventilnél!

Mint minden nagyobb üzletlánc a Ventil is beszállt a Black Friday akciókba, úgyhogy érdemes figyelni a www.ventil.hu weboldalát, mert akár 40- 50%os leárazásokat is ki lehet fogni, amik nagyobb tételű áruk esetén igencsak jelentős összeget jelentnek. Amennyire láttam kiváltképpen nagy kedvezmény van a gázkazánokra, kazánokra, konvektrokra,radiátorokra,bojlerekre és a csaptelepekre. Akinek esetleg ilyesfajta termékre van szüksége feltétlen látogasson el a Ventil weboldalára

Véleményem a Ventilről

Konklúzióképpen személyes véleményem szerint kiváló webáruház a Ventil. Elsősorban a rendkívül jó minőségű termékeik miatt, másodsorban pedig a honlap átláthatósága és könnyen kezelhetősége miatt is. Nekem rengeteg időt spórolt meg az, hogy nem kellett százféle üzletet végig járnom, míg kiválasztottam a megfelelő átfolyós vízmelegítőt, hanem a honlapon némi utána keresés után, percek alatt meg tudtam rendelni a megfelelőt, amit később házhoz szállítottak.  Nem utolsó sorban pedig hatalmas segítséget tudott nyújtani, a minden kategória végén megtalálható magyarázó rész, amely a világosabb látás érdekében abszolút megfelelő tájékoztatást nyújt ahhoz, hogy meg tudjuk rendelni a megfelelő terméket.

Összeségében véve számomra kizárólag pozitív tapasztalatokat nyújtott a Ventil online katalógusa és lehetőséget adott arra, hogy szabadidőmben továbbra is kizárólag olyan dolgok vásárlásával foglalkozzak, melyek élvezetet nyújtanak! És nem, nem igaz, hogy a nők mindegy, csak vásárolhassanak. Pláne műszaki cikkeknél, ami azért nem teljesen a saját közegünk, igaz az, hogy a jó és könnyen kezelhető platform, illetve a jó tálalás kulcsfontosságú. Ebben nálam a mostani tapasztalat ötösre vizsgázott.